Wij houden ook van katten

Wat is de beste voeding voor uw kat?

U heeft ongetwijfeld veel vragen over de voeding voor uw kat. Welke voedingsstoffen zijn essentieel? Verandert de voeding als mijn kat ouder wordt? Kunnen klachten verbeteren door het gebruik van andere voeding?

Het gezegde 'je bent wat je eet' geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren. Om uw huisdier gelukkig en gezond te houden is het belangrijk dat hij de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Zo wordt de gezondheid optimaal ondersteund.

Bij Dechra begrijpen wij katten. Deze expertise hebben wij als gespecialiseerd, veterinair farmaceutisch bedrijf in vele jaren opgebouwd en we blijven ons ontwikkelen. We weten als geen ander welke factoren invloed kunnen hebben op de gezondheid en het welbevinden van uw kat. We zijn ons bewust van de veelvoorkomende klachten waar katten last van kunnen hebben. We weten welke voeding ze lekker vinden – en we begrijpen welke voeding ze nodig hebben.

Daarom hebben we SPECIFIC® ontwikkeld.

Het SPECIFIC®-assortiment wordt aanbevolen door dierenartsen omdat het de beste ingrediënten bevat om katten gezond te houden. Ingrediënten zoals visolie –  een hoogwaardige vetbron, rijk aan omega 3-vetzuren – die zorgt voor een gezonde vacht en huid, soepele gewrichten en een goede spijsvertering. Maar dat is niet alles. Elke voeding is met zorg samengesteld zodat het alle benodigde voedingsstoffen bevat, in de juiste combinatie en in de juiste verhouding. Hierdoor kunnen we u de meest gebalanceerde en voedzame maaltijd voor uw kat bieden.

SPECIFIC® ontwikkelt voeding met precies de juiste voedingsstoffen en eigenschappen zodat:

  • uw kat elke dag de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt om gezond te zijn en te blijven;
  • er voor elke situatie en behoefte, van allergieën tot diabetes, geschikte voeding is van SPECIFIC®

SPECIFIC® biedt de juiste voeding om uw huisdier zijn hele leven gezond en actief te houden. Want een gezond huisdier is een gelukkig huisdier.

keyboard_arrow_up