Wij zijn ook hondenliefhebbers

Welke voeding is het best voor mijn hond?

U heeft ongetwijfeld veel vragen over de voeding van uw hond. Welke voeding is het best voor mijn hondenras? Welke voedingsstoffen zijn belangrijk? Moet ik andere voeding geven als mijn hond ouder wordt? We doen ons best om u op deze website zo goed mogelijk te informeren, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Het gezegde "je bent wat je eet" geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren. Om uw huisdier gelukkig en gezond te houden, is het belangrijk dat hij de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Zo wordt zijn gezondheid optimaal ondersteund.

Bij Dechra begrijpen wij honden. Deze expertise hebben wij als specialistisch, veterinair farmaceutisch bedrijf in vele jaren opgebouwd en we blijven ons ontwikkelen. We weten als geen ander welke factoren invloed kunnen hebben op de gezondheid en het welzijn van uw hond. We zijn ons bewust van de klachten waar honden last van kunnen hebben. We weten welke voeding ze lekker vinden – én we begrijpen welke voeding ze nodig hebben.

Daarom hebben we SPECIFIC® ontwikkeld.

Het SPECIFIC®-assortiment wordt aanbevolen door dierenartsen omdat het de beste ingrediënten bevat om honden gezond te houden. Zo kiezen we voor ingrediënten als vis en visolie - een hoogwaardige vetbron, rijk aan omega 3-vetzuren -, die zorgen voor een gezonde vacht en huid, soepele gewrichten en een goede spijsvertering. Maar dat is niet alles. Elke voeding is met zorg samengesteld zodat het alle benodigde voedingsstoffen bevat, in de juiste combinatie en in de juiste verhouding. Hierdoor heeft u de meest gebalanceerde en voedzame maaltijd voor uw hond.

SPECIFIC® ontwikkelt voeding met precies de juiste voedingsstoffen en eigenschappen zodat:

  • uw hond elke dag de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt om gezond te zijn en gezond te blijven;
  • er voor elke situatie en behoefte, van allergieën tot diabetes, een geschikte voeding is van SPECIFIC®.

SPECIFIC® biedt de juiste voeding om uw huisdier zijn hele leven gezond en actief te houden. Want een gezond huisdier is een gelukkig huisdier.

keyboard_arrow_up